28 Mart 2013 Perşembe

0 Trendyol'dan ayrılan genç girişimciler, anneler için Mompery.com'u kurdu

Sonunda anneler ve bebekleri de yalnızca onlara hizmet verecek bir alışveriş sitesine kavuştu. Mutlu çocuk, mutlu aile slogan ile kurulan indirimli alışveriş sitesi sayesinde, anneler bebeklerinin yanından ayrılmadan onlarca butiği inceleyip miniklerine en çok yakışacak ürünleri alabilecek.

Mompery.com’da en seçkin ve beğenilen markaların yanı sıra başka hiçbir yerde bulamayacağınız ürünler de yer alacak. "Avvio, Hello Kitty, Huggies, Kotex, Wonderwalls, Be Cool” gibi önemli markalarda sıkça kullandığımız ürünlerin indirimli fiyatlarını bulabileceksiniz.

Böylece sadece bir alışveriş sitesi olmanın ötesinde annelere kolaylık sağlamayı temel hedef olarak seçen ve bebeklerin mutluluğu için çalışan eğlenceli ve pratik bir anne-bebek sitesine kavuşmuş olduk. Bu habere tüm kalbiyle sevinecek annelere, bir muhteşem haber daha verelim: www.mompery.com'a üye olduğunuz anda, 20 TL hediye çeki anında sizin oluyor. Bu kadarla da kalmayan indirim sitesi, ilk 100 TL’lik alışverişinizde ‘ekstra’ 20 TL indirim kuponunu da hediye ediyor. Böylece ilk 100 TL alışverişte 40 TL ekstra avantaj elde ediyorsunuz.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder